Workshops voor verenigingsbesturen

Stichting Klankkleur Limburg en Huis voor de Kunsten Limburg organiseren in het najaar weer een aantal gratis workshops voor verenigingsbesturen. Wil jij jouw muziekvereniging verrijken? Bekijk het aanbod en meld je aan.

339511125_680995950463705_2685889615829531554_n

Verenigingscafés

Hoe verrijk je jouw leden- en vrijwilligersbestand? Hoe kun je andere doelgroepen aan je binden? Welke laagdrempelige voorbeelden en tips zijn er om jouw vereniging financieel en sociaal toegankelijk te maken? En wat kun jij doen om het aanbod van jouw vereniging of organisatie toegankelijker te maken? Antwoorden op deze vragen krijg je tijdens het Verenigingscafé. Er zijn 3 Verenigingscafés: Zuid-, Midden- en Noord-Limburg.

Workshop 'Leden en vrijwilligers werven én binden'

Hoe creëer je de betrokkenheid die nodig is om nieuwe leden en vrijwilligers aan jouw vereniging te binden? En hoe kun je huidige leden en vrijwilligers behouden? Antwoorden op deze vragen krijg je tijdens de workshop ‘Leden en vrijwilligers werven én binden’ die vanaf november wordt gegeven op verschillende data en locaties. De eerste editie is op zondagmiddag 5 november tijdens het Klankkleur Festival.

iStock-527896284
iStock-1328010951

Workshop 'Financiering van jouw culturele project'

Opeens heb je het: een fantastisch idee! In je hoofd heb je het hele plan al uitgedacht en weet je précies hoe je het wilt aanpakken. Maar... hoe vertaal je dat idee naar een succesvol projectplan op papier? En hoe stel je nou precies die begroting op? Deze zaken en meer komen aan bod tijdens de workshop ‘Financiering van jouw culturele project’ die op 5 november wordt gegeven tijdens het Klankkleur Festival.

Meer nieuws

Eurofestival 2024: de ultieme ervaring voor élk jeugdorkest

Het Eurofestival in Heel is een mooie stap in de ontwikkeling van ieder jeugdorkest. Groot…

Agenda 2024

De data voor 2024 voor de Maestri bijscholingsdagen, de voorrondes en eindwedstrijd van de Finale...

Drie dagen vol inspirerende zang en muziek

Heb jij ook zo genoten afgelopen weekend? Wij kijken terug op een energiek en gezellig…