Uitnodiging Verenigingscafé – Sterk verenigd

Bezoek in april en mei één van de Verenigingscafés die het Huis voor de Kunsten Limburg, Stichting Klankkleur Limburg en Rabo ClubSupport samen organiseren voor amateurkunst- en erfgoedorganisaties. We bundelen onze kennis en expertise om jouw vereniging nóg beter te kunnen ondersteunen. Tijdens de Verenigingscafés krijg je tips over hoe je een plan voor de toekomst kunt ontwikkelen en de bestuurskracht van jouw vereniging kunt versterken.

 

Verenigingscafés – Sterk verenigd
Wat zijn de doelstellingen en ambities van jouw vereniging voor de nabije toekomst? Waar liggen kansen? Wat zijn de uitdagingen waar jouw vereniging voor staat? En hoe ga je daarmee om? Beschikt jouw vereniging over de bestuurskracht die nodig is om ambities waar te maken en uitdagingen en kansen op te pakken? Tijdens de Verenigingscafés – Sterk verenigd bieden we je handvatten, tips en inspiratie aan waarmee je jouw vereniging onder de loep kunt nemen, plannen kunt maken voor de toekomst en de bestuurskracht van jouw vereniging kunt versterken. Tijdens de Verenigingscafés gaan we op een interactieve manier met elkaar aan de slag.

 

De Verenigingscafés vinden plaats op:

·         vrijdag 21 april 2023, van 14.00 t/m 17.00 uur, Cultuurhuis Heerlen.

·         dinsdag 9 mei 2023, van 19.30 t/m 21.00 uur, online via Zoom.

·         zaterdag 13 mei 2023, van 10.00 t/m 13.00 uur, Limburgs Museum Venlo.

 

Deelnemen
Deelname is gratis en aanmelden voor de bijeenkomsten kan t/m woensdag 19 april. Meld je gerust aan voor het Verenigingscafé dat jou het beste uitkomt!

Meer informatie en aanmelden via: www.hklimburg.nl/verenigingscafe
Direct aanmelden: https://forms.office.com/e/k1y7w0Y9sK

 

De Verenigingscafés – Sterk verenigd worden georganiseerd door het Huis voor de Kunsten Limburg, Stichting Klankkleur Limburg en Rabo ClubSupport. De bijeenkomsten worden mede uitgevoerd in het kader van het plan ‘Herstel brede culturele verenigingsleven’ en worden medegefinancierd door de Provincie Limburg.

Heb je vragen? Neem dan contact op met het Huis voor de Kunsten Limburg, via 0475 399 299 of verenigingscafe@hklimburg.nl.

 

 

 

Waar woorden tekort schieten spreekt de muziek

Meer nieuws

EEN TOFFE UITDAGING | Jan Van der Roost leidt het LBM Jeugdorkest!

Het is zover! Het LBM Jeugdorkest gaat na de zomervakantie weer van start met een…

Cultuur Inclusief

  Ben je een culturele professional, beleidsmedewerker cultuur, vrijwilliger van een erfgoedorganisatie of een amateurkunstgroep?…

Samen Slim Deelnemers Werven

  Kamp jij als vereniging met een tekort aan leden, bestuursleden of vrijwilligers? Wil je…