Uniek concert van 5 Limburgse fanfares: Veer make es 1 meziek 

Op zaterdag 3 maart 2018 om 19.30 uur vindt er een uniek concert plaats in de Schouwburg in Sittard: Vijf fanfares, één orkest. 200 muzikanten op één podium, van jong tot oud. Fanfare St. Jozef Buchten, Fanfare Concordia Einighausen, Fanfare St. Caecilia Guttecoven, Muziekgezelschap Juliana Holtum & Muziekvereniging Vriendenkring Limbricht presenteren: Veer make es 1 meziek. Een avond boordevol fanfaremuziek met humor, solisten en natuurlijk een Limburgs tintje.

 

Veer make es 1 meziek

Onder de titel Veer make es 1 meziek wordt een uniek concert gegeven, zowel voor de muzikanten als dirigenten en natuurlijk het publiek. Door de omvang van het orkest kan muziek gespeeld worden, die voor de meeste verenigingen niet te spelen is, omdat de bezetting dit niet toelaat. Kortom een supergroot fanfare- en slagwerkorkest met een toegankelijk maar ook uitdagend en gevarieerd programma.

 

Dit concert vindt plaats in de Schouwburg in Sittard op zaterdag 3 maart 2018 om 19.30 uur. De gezamenlijke repetities (ongeveer een keer per maand) starten vanaf september. Meer informatie over het concert en de kaartverkoop volgt nog: www.facebook.com/4makees1meziek.

 

Datum: zaterdag 3 maart 2018, 19.30 uur

Locatie: Schouwburg De Domijnen, Monseigneur Claessensstraat 2, 6131 AJ Sittard

Tickets: à €12,50 per stuk via veermakees1meziek@gmail.com.

Agenda