Société St. Martin Fanfare de Stein komt in actie voor Serious Request 2015 

De peuter op het strand, de kinderen langs het spoor en op de weg, gevlucht op zoek naar veiligheid. Een betere toekomst, weer kind zijn. Wat als het onze kinderen zijn? Je kunt nu iets doen! Kom in actie en bouw mee aan de toekomst van kinderen in conflictgebieden!

 

Société St. Martin Fanfare de Stein organiseert een 24 uur durende repetitie. Je neemt deel door minimaal twee uur te repeteren en mee te spelen tijdens het concert. Per uur deelname laat je je sponsoren door zoveel mogelijk mensen. Dit bedrag gaat naar Serious Request 2015.

 

Meedoen

Iedereen die noten kan lezen en een blaasinstrument of slagwerk (binnen harmonie-/fanfarebezetting) speelt, kan meedoen aan deze actie. De actie begint op vrijdag 18 december om 20.00 uur, eindigt op zaterdag 19 december om 20.00 uur en vindt plaats in MFC De Grous te Stein. Op zaterdag geven alle deelnemers een concert van 19.00 tot 20.00 uur.

 

Doneren

Speel je geen instrument, maar wil je wel doneren? Dat kan ook. Kom dan langs als bezoeker en doneer je bedrag in de sponsorbus. Je kunt ook veilig online doneren.

Nieuws