Scholingsnetwerk Kunstencentra Limburg: Workshop ‘Podiumpresentatie voor musici’ 

Als uitvoerend musicus sta je tijdens een concert of presentatie behoorlijk in de kijker bij je publiek. Het oog van het publiek wil wel wat te zien hebben. Sterker nog: een interessante opstelling, een boeiende inleiding en een goed vormgegeven afsluiting kunnen de ervaring voor het publiek sterker maken en de kwaliteit van het geheel vergroten.

 

Workshop ‘Podiumpresentatie voor musici’

In de workshop ‘Podiumpresentatie voor musici’ leer je over het effect van lichaamshouding, lichaamstaal en lichaamsbeweging op het podium. Het gaat dan om opkomen, een positie innemen, applaus in ontvangst nemen en afgaan. Door oefeningen en observaties worden deelnemers bewust van hun houding en positie. Door training kan men gerichter, sterker en creatiever op een podium opereren en kan men beter omgaan met eventueel aanwezige podiumangst.

 

Docent Dönci Bánki

Dönci is geschoold op een mimeopleiding als fysiek acteur. Zijn aandacht gaat uit naar het beeld dat door het lichaam en de beweging daarvan geschapen wordt, solo, of in combinatie met anderen. Naast acteur en regisseur is Dönci actief als docent in PO, MBO en de amateursector.

 

Workshop ‘Podiumpresentatie voor musici’, voor muziekdocenten die tips en training willen voor het vormgeven van eigen muziekpresentaties

Datum: 9 april 2018, 9.00 - 13.00 uur

Wat: 1 ochtend vol tips en training

Locatie: centrale locatie n.a.v. de inschrijvingen

Prijs: €95,-

Aanmelden: vóór 1 maart, via maria.hermans@maastricht.nl, ook voor particulieren.

Agenda