Save the date! | Maestri 2022 

Op 24 september organiseert de LBM in samenwerking met Stichting Klankkleur Limburg het project Maestri. Deze nieuwe vorm van de Maestro wordt door en voor dirigenten georganiseerd.

 

Hoe toekomstbestendig zijn wij als dirigenten?

Wil/ kan ik nog dirigeren tot aan mijn pensioen?

 

Het vak dirigent is de afgelopen jaren steeds vaker onderhevig aan veranderende omgevingsfactoren. Wellicht heb je wel eens nagedacht over een van bovenstaande stellingen, of zijn er andere onderwerpen waar uitdaging ligt om het vak dirigent goed uit te (blijven) oefenen. Om hier meer inzicht in te krijgen wordt een brainstormsessie georganiseerd door en voor dirigenten.

 

Op 24 september zal onder leiding van dagvoorzitter Dirk Verhoeven, aan de hand van een aantal stellingen worden gediscussieerd over een aantal thema’s.

 

Doel

Het doel van deze bijeenkomst is om vooral goed te luisteren en informatie op te halen, om vervolgens doelgerichte workshops te kunnen aanbieden in de Maestri- vervolgsessies.

 

Tijdstip

De dag zal beginnen om 10.00 uur en zal duren tot 15.00 uur. De locatie en definitieve programma ontvangen jullie t.z.t.

 

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie mail je naar info@klankkleurlimburg.nl.

Aanmelden is eenvoudig en gratis via de onderstaande link.