Orlando Samenspel Cursus 2016 

Wie

Inschrijving staat open voor zowel bestaande ensembles als voor individuele musici: voor amateurs van alle leeftijden, oud en jong. Waarbij alle niveaus welkom zijn, van prille beginners tot gevorderden. Van de deelnemers wordt een goede voorbereiding en beschikbaarheid op alle data verwacht.

 

Wat

Tijdens de Orlando Samenspel Cursus duik je in de wereld van het ensemblespel. Je wordt ingedeeld in een ensemble of je speelt met je eigen ensemble. Onder begeleiding van studenten van het Conservatorium Maastricht studeer je in drie repetitieochtenden een muziekstuk in dat zij speciaal voor het ensemble hebben uitgezocht en/of gearrangeerd. Tijdens de laatste dag krijg je samen met je docent een masterclass van een docent van het Orlando Festival. De dag wordt afgesloten met een concert.

 

Waar & Wanneer

- 15 december: deadline inschrijving

- 30 januari: eerste cursusdag, 10.00-12.15 uur, Artamuse locatie Beek

- 20 februari: tweede cursusdag, 10.00-12.15 uur, SCHUNCK* Muziek en Dans Heerlen

- 12 maart: derde cursusdag, 10.00-12.15 uur, Stichting Muziekschool Kerkrade

- 2 april: masterclassdag en concert, 10.00-17.00 uur, SCHUNCK* Muziek en Dans Heerlen

 

Inschrijven

Je kunt je alleen of met een ensemble inschrijven. Aanmelden voor 15 december via de website van het Orlando Festival. Het cursusgeld bedraagt € 20,- per persoon. Er is plaats voor alle klassieke instrumenten. Je krijgt in januari te horen met wie je in een ensemble bent ingedeeld en welk repertoire je gaat spelen.

Nieuws