Oproep: Limburgse fanfare gezocht voor filmopnames 

Voor de nieuwe speelfilm All You Need Is Love zijn we op zoek naar een koor en een fanfare.

 

'All You Need Is Love' wordt een mozaïekfilm waarin we gewone en ongewone Nederlanders volgen die worstelen met de liefde. De film zal geregisseerd worden door Will Koopman, bekend van o.a. Nederlands grootste bioscoopsuccessen Gooische Vrouwen I en II en de kijkcijferhits Divorce en Familie Kruys. De film zal met kerst 2018 in de bioscoop te zien zijn.

 

We zijn op zoek naar een koor van 25 personen en een fanfare van 25 personen die een Limburgse versie van “All You Need Is Love” van The Beatles ten gehore gaan brengen. Eén van de verhaallijnen volgt de dirigent van deze groep. We zien ze meerdere keren in hun repetitieruimte en uiteindelijk in de All You Need Is Love TV Studio, waar alle verhaallijnen samenkomen.

 

Zijn jullie beschikbaar:

- Eind maart om te repeteren

- Begin april voor een opname in de geluidsstudio (omgeving Amsterdam, NL)

- Een draaidag bij te wonen in de periode za 28 april - di 1 mei (omgeving Amsterdam, NL)

- Een draaidag bij te wonen in de periode do 10 mei - vr 18 mei (Voerstreek, BE)

 

Omdat het gaat om figurantenrollen is er slechts een onkostenvergoeding beschikbaar van € 25,- per persoon, per dag. We zijn op zoek naar een groep mensen die het vooral een hele leuke en bijzondere ervaring lijkt om mee te doen, en om zichzelf terug te horen en te zien in een grote Nederlandse bioscoopfilm.

 

Reageren kan door te mailen naar Gina Dukic: gina.dukic@endemolshine.nl. Eventuele vragen beantwoorden wij graag.

Nieuws