LBM

NIEUWS 

02 februari 2023

Be-Leef muziek

“Door samen met een andere harmonie een concert te verzorgen op het LBM Open Podium hebben we een nieuwe ervaring opgedaan. Het was sjiek! Achteraf hebben we met z’n allen nog een hele tijd nageborreld. Dan merk je dat muziek verbroedert.”

Zondag 16 april 2023
Op deze dag organiseert de Limburgse Bond voor Muziekgezelschappen de LBM Meziekdaag in De Maaspoort in Venlo. Een dag die in het teken staat van Be-Leef muziek.
Lees meer

31 januari 2023

Eurofestival 2023

Prachtig podium voor elk jeugdorkest

Een muzikale uitdaging, een prachtig podium, een goedgevulde zaal en een professionele jury; het Eurofestival is voor iedere jonge muzikant een fantastische ervaring en zonder twijfel een mooie stap in de muzikale ontwikkeling. Zaterdag 22 april 2023 wordt CC Don Bosco in het Midden-Limburgse Heel weer omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal voor maximaal 12 jeugd- en opleidingsorkesten. De inschrijving is geopend. Lees meer

31 januari 2023

Solistenconcoursen 2023

Inschrijven voor de geauspicieerde solistenconcoursen is weer mogelijk.

2023 start met een vernieuwing! Solistenconcoursen.nl is een gezamenlijk initatief van de Limbursge Bond van Muziekgezelschappen (LBM) en de vier geauspicieerde solistenconcoursen in Limburg.

Lees meer

AGENDA