LBM Jeugdorkest | Project najaar 2022 

Het LBM Jeugdorkest van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen laat dit najaar weer van zich horen! Op 9 oktober en 6 november verbreden we onze horizon en speelt het orkest een programma rondom het thema lichte muziek, met trompetvirtuoos Eric Vloeimans als solist. Speciaal voor dit project staat het orkest onder leiding van de Limburgse gastdirigent Frank Steeghs. Jonge muzikanten vanaf HaFa-C niveau kunnen zich nu aanmelden voor deelname aan het project.

 

Op zondag 9 oktober verzorgt het orkest het afsluitende optreden bij het ScratchJazz Festival in Blerick. ScratchJazz richt zich op jongeren en wil laten zij zien hoe de muziek van vandaag verweven is met jazz. Dit doen ze middels coachingstrajecten onder leiding van professionals, wat uitmondt in optredens tijdens het festival in het Blerickse cultuurpodium ‘t Raodhoes. Op 6 november speelt het orkest als slotartiest bij het KLankkleur-Festival in Venlo in Theater de Maaspoort in Venlo. Beide concerten zal solist Eric Vloeimans door het orkest begeleid worden. Het belooft een mooie en interessante samenwerking te worden!

 

Aanmelden

In september zullen de repetities starten. Wil jij graag meedoen, ben je tussen 15 jaar en 35 jaar en heb je minimaal HaFa-C niveau? Meld je dan snel aan! De inschrijving sluit op 1 september.

Kijk voor meer informatie over de repetitiedata en hoe je je kan aanmelden op www.lbmblaasmuziek.nl/lbm-jeugdorkest. Je kan je ook aanmelden voor de coachingstrajecten van ScratchJazz op www.scratchjazz.nl.

Kijk ook op www.lbmblaasmuziek.nl/lbm-jeugdorkest voor meer info over het LBM Jeugdorkest. Hier vind je een overzicht van onze andere activiteiten in 2022.

Nieuws