Publiek welkom bij tv-opnames nieuwe L1 serie LEF! in De Maaspoort 

De regionale omroep L1 maakt in samenwerking met Omroep Venlo komend weekeinde opnames voor zes nieuwe afleveringen van de tv-serie LEF! De opnames zijn in de foyer van De Maaspoort in Venlo, tussen 10.00 en 13.30 uur. De entree is gratis.

 

Limburgse talenten uit de wereld van harmonie en fanfare krijgen in deze serie een podium. De aanstormende talenten zijn winnaars van de Finale Jonge Solisten van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM). Presentator/bariton Sef Thissen praat met de jongeren én met doorgewinterde artiesten over hun passie voor (klassieke) muziek.

 

De tv-opnames beginnen zaterdag 28 november en zondag 29 november om 10.00 uur. Publiek kan de hele ochtend binnenlopen.

 

Aan het einde van iedere aflevering brengen de bekende gasten hun eigen klassieke keuze ten gehore. Dat levert interessante combinaties op. Musici van de philharmonie zuidnederland zorgen voor de begeleiding, samen met de LBM-talenten.

 

Sef Thissen, bekend van Viva Classic Live, ontvangt onder andere de Limburgse musicalactrice Brigitte Heitzer, programmamaker Lex Uiting, zangeres/harpiste Iris Kroes (winnaar tweede seizoen The Voice of Holland) en singer-songwriter Leonie Meijer.

Nieuws