DWRS LBM Familieorkest  

Het DWRS LBM Familieorkest is een initiatief voor een brede doelgroep muzikanten. Het orkest is gericht op jeugdleden, ouders, opa's en oma's en andere familieleden die samen muziek maken. Daarmee ontstaat een projectorkest dwars door alle generaties heen. Op deze manier draagt muziek bij aan het samenbrengen van diverse leeftijdsgroepen.

 

Samenstelling orkest

Het DWRS LBM Familieorkest is samengesteld uit enthousiaste muzikanten van alle leeftijden en afkomstig uit heel Limburg. De deelnemers beschikken over minimaal HaFa A-niveau.

Over DWRS 

Dwarsverband: Het DWRS LBM Familieorkest legt een dwarsverband tussen verschillende generaties. Het is een dwarsdoorsnede van de Limburgse HaFa-orkesten, maar vormt met al die families zeker geen doorsnee orkest!

 

Wij-gevoel: Dankzij de vele familieverbanden in het DWRS LBM Familieorkest draagt het orkest een echt warm wij-gevoel uit. Het is letterlijk één grote familie.

 

Anders: Het DWRS LBM Familieorkest is een projectorkest. Anders dan de lokale muziekgezelschappen vinden twee projecten per jaar plaats waar je als familie op kunt inschrijven.

 

Roots: De muzikale ‘roots’ van het DWRS LBM Familieorkest liggen in Limburg. Als deelnemend muzikant ben je verbonden aan Limburg.

 

Stoer: Het DWRS LBM Familieorkest is stoer in de zin van ‘wil indruk maken’. Het is een eerste verkenning in het bouwen van nieuwe verbindingen om de traditionele (blaas)muziek toekomstbestendig te maken.