DOOR! lanceert TussenDOOR!tjes 

De Corona-crisis raakt iedereen, ook het onderwijs. De scholen zijn gesloten en kinderen volgen digitale lessen. Als aanvulling op deze bijzondere lesroosters lanceert DOOR! de zogenaamde TussenDOOR!tjes: interactieve en educatieve muziekvideo’s die zorgen voor een echte energieboost.

 

Muziekvideo’s

‘TussenDOOR!tje’ is een reeks van vier korte muziekvideo’s, elk met een ander thema. Elke week verschijnt een nieuwe video. Enthousiaste duizendpoot, met zowel een onderwijs als een muzikale achtergrond, Bart Storcken presenteert de video’s. Er komen diverse muzikale activiteiten aan bod. Zingen, bewegen, ritmiek, het spelen op muziekinstrumenten en zelfs rappen leer je met het TussenDOOR!tje.

 

Meedoen

In elke aflevering roept Bart de kijkers op actief mee te doen middels een muzikale opdracht. Maak daar zelf een video van en stuur deze in via info@hklimburg.nl. De leukste inzending wint een te gekke prijs: een muziekinstrumentenpakket voor de school t.w.v. €1000,-.

 

Afleveringen

De TussenDOOR!tjes zijn gemaakt voor alle basisschoolleerlingen vanaf groep 4. De video’s zijn gratis beschikbaar via het YouTube-kanaal van DOOR!. Zet de TussenDOOR!tjes in aan het begin of einde van de schooldag, of gewoon tussendoor!

 

Bekijk alvast aflevering 1 via https://youtu.be/ylNKoVVE2sw. De volgende afleveringen verschijnen op het YouTube-kanaal van DOOR!: https://bit.ly/3aVhY04.

Nieuws