Dirigent (m/v) gezocht voor Koninklijke Harmonie van Heer 

Koninklijke Harmonie van Heer zoekt per 18 november 2018 een nieuwe dirigent voor het harmonie - orkest. De harmonie bestaat uit 40 leden, met een mooie mix qua leeftijden en een evenwichtige verdeling over de verschillende secties.

 

Regio: Zuid-Limburg

Bandvorm: Harmonie

Divisie: 1ste divisie sinds 2014

 

Ben jij de gemotiveerde en enthousiasmerende muzikaal leider die de Koninklijke Harmonie van Heer zoekt? Wil jij samen met deze harmonie werken aan hun muzikale toekomst met als resultaat speelplezier met de leden en kwalitatief goede optredens? Denk jij op lange termijn het orkest naar een hoger niveau te kunnen tillen? Lees dan verder!

 

Koninklijke Harmonie van Heer werd in 1851 opgericht en is een van de oudste harmonie orkesten van Maastricht en wordt ook wel de Aw van Hier genoemd. Het harmonieorkest heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een volwaardig 2de divisie orkest en is in 2014 gepromoveerd naar de 1ste divisie. De vereniging streeft naar een hoogst mogelijk niveau, maar behoudt tevens een aanlokkelijk niveau van gezelligheid en onderlinge verbondenheid.

 

Het orkest verzorgt jaarlijks 8 tot 10 optredens van podiumconcerten tot straatoptredens en kerkelijke activiteiten (Carnaval, communiemissen) waarbij werken met een meerjarenplanning van toepassing is. De voorkeur gaat uit naar het uitvoeren van diverse muziekstijlen, zonder als orkest te kiezen voor één specifieke stijl.

 

Repetities vinden plaats op woensdagavond (20:00-22:30 uur) in het eigen pand in Heer (Maastricht).

 

Ze zoeken een dirigent (m/v) die:

-In het bezit is van het diploma conservatorium (HaFaBra-directie) of vergelijkbaar niveau

-Muzikaal vooruitstrevend is en werkt aan de muzikale progressie in de komende jaren

-Jong van geest, creatief en meedenkend in ontwikkelingen is

-De intentie respecteert om zoveel mogelijk met eigen muzikanten, concerten en concoursen uit te voeren

-Beschikt over daadkracht en is gemotiveerd om de doelen van de harmonie/vereniging te behalen

-Een actieve rol aanneemt in de muziekcommissie en de organisatie van concerten

-Een inspirerende rol heeft bij het aantrekken van nieuwe (jeugd-)leden

-Beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden

-Goede balans behoudt tussen prestatie en plezier

-Muzikanten kan motiveren en stimuleren en zijn/haar enthousiasme weet over te brengen

-Zo nodig arrangementen kan aanpassen

-Respect voor de vereniging heeft, met oog voor alle leeftijden en diversiteit binnen de vereniging, en op prettige wijze kan omgaan met niveauverschillen van de diverse muzikanten

 

Wat biedt de harmonie jou?

Een mooie harmonie die goed wil presteren, zich wil blijven ontwikkelen en daarbij nieuwe wegen wil inslaan maar hierbij niet haar eigen identiteit uit het oog wil verliezen en de gezellige kanten van het samen musiceren net zo belangrijk vindt.

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV per e-mail naar solliciteren@khvh.nl vóór 1 oktober 2018. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Heuts via 06-55175344. De harmonie gaat vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens conform het geldende privacybeleid. Alle sollicitatiebescheiden en persoonsgegevens worden binnen twee maanden na afronding van de procedure vernietigd.

Nieuws