Dinnershow Top2000 

Een verrassend en origineel uitje en tegelijkertijd 3FM Serious Request 2015 steunen? Harmonie St. Gerardus uit Heerlen nodigt u van harte uit voor de Dinnershow “Top 2000”, georganiseerd op 19 december a.s. in De Borenburg te Voerendaal. De opbrengst gaat naar 3FM Serious Request!

 

Het avondvullend programma is een aaneenschakeling van heerlijke gerechten en top entertainment. Het 3-gangen menu wordt verzorgd door De Borenburg. Ondertussen wordt u vermaakt met optredens van Dans- en Showgroep Scope en de band Shaked It Naked. Dit alles natuurlijk binnen een originele muzikale omlijsting van Harmonie St. Gerardus. Solist is Marc Huynen en de presentatie is in handen van niemand minder dan Lex Nelissen. De show begint om 19.30 uur en aansluitend is er een after party verzorgt door de band Shaked It Naked.

 

De toegangsprijs bedraagt slechts € 39,50 per persoon, inclusief 3-gangen menu en 2 consumpties per persoon. Omdat het Glazen Huis dit jaar in Heerlen staat gaat de opbrengst naar 3FM Serious Request!

 

Bestel snel uw kaarten via dinnershow@harmoniegerardus.nl. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt en OP=OP!

Nieuws