Concert Trompetterkorps Koninklijke Marechaussee verplaatst naar Markt 

Het concert dat het Trompetterkorps Koninklijke Marechaussee aanstaande vrijdagavond 13 april in Kerkrade geeft wordt verplaatst van Abdij Rolduc naar de Markt. Het concert op de Markt zal gratis toegankelijk zijn.

 

Het belooft vrijdag een mooie lenteavond te worden en dus kan vanaf de terrassen worden genoten van de muzikale klanken van het Trompetterkorps. Het concert op de Markt begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.45 uur.

 

Het Trompetterkorps is gelegerd in Apeldoorn en vertegenwoordigt het muzikaal Nederlands erfgoed door bij militaire plechtigheden, Defensie- en staatsaangelegenheden op te treden als fanfareorkest. Het korps staat onder leiding van chef dirigent Peter Kleine Schaars.

 

Bezoekers die al een kaartje gekocht hadden voor het concert in Abdij Rolduc krijgen het geld terug. Hierover zal persoonlijk contact worden opgenomen.

 

Het Trompetterkorps Koninklijke Marechaussee zal ook aanwezig zijn tijdens de Euregionale Zwaailichtendag op zaterdag 14 april tussen 12.00 uur en 17.00 uur in het centrum van Kerkrade. Verschillende muziekgezelschappen zullen gedurende de dag op de diverse pleinen mini-concerten geven.

Nieuws