Auditie jongNBE regionaal 

Hou jij van samen muziek maken, ben je een gevorderde amateur of beginnende conservatoriumstudent en ben je niet ouder dan 20 jaar? Dan is spelen in jongNBEnoord, jongNBEoost, jongNBEzuid of jongNBEwest iets voor jou!

 

In de vier windstreken van het land heeft het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) jonge blazersensembles opgericht in de leeftijd 15-20 jaar: jongNBEnoord, jongNBEoost, jongNBEzuid en jongNBEwest. Deze ensembles bestaan uit tien talentvolle, jonge musici van muziekscholen, muziekverenigingen en jeugdorkesten uit de regio op fluit, hobo, klarinet, fagot, saxofoon, hoorn, trompet, trombone, contrabas/basgitaar en slagwerk. Samen werk je in 4 repetities in het voorjaar, toe naar 2 à 3 concerten, waarvan één concert samen met het NBE! Er wordt altijd een gevarieerd programma samengesteld (klassiek, avantgarde, popmuziek, wereldmuziek). En dat allemaal onder begeleiding van een eigen NBE-coach.

 

Auditiedag

Voor al deze jonge ensembles wordt een auditiedag georganiseerd. Tijdens zo’n auditiedag speel je alvast in de samenstelling van dit ensemble! Een stuk kun je al instuderen, van andere stukken krijg je ter plekke de bladmuziek. Daarnaast speel je ook een solostuk naar keuze (zonder begeleiding)

van maximaal 2 minuten.

 

Iets voor jou? Meld je dan vóór 18 januari 2018 aan via: www.NBE.nl/jongnberegionaal

 

Auditie jongNBEzuid

Datum: zaterdag 3 februari 2018

Audities voor: fluit, hobo, fagot, hoorn

Locatie: RICK, Weert

Repetities: za 17 februari tussen 10-17 uur, za 31 maart tussen 10-17 uur, zo 8 april tussen 11-17 uur

Concerten: 15 april, 10 of 17 juni, 24 aug of 2 sept (o.v.b.)

Nieuws